Okul Projeleri

Şbt

Okul Rehberlik servisimiz tarafından velilerimize "Teknoloji kullanımı" eğitimi gerçekleştirildi. Konu ile ilgili broşürler dağıtıldı.

Şbt

eTwinnig Projesi uygulayan öğretmenlerimiz İnternet Güvenliği ve eTwinning Etiği Kursunu tamamlamışlardır.

Şbt

eTwinning Kalite Etiketi Belge Töreni Antalya Muratpaşa İlçemizde eTwinning Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiş okul yönetici ve öğretmenlerine yönelik düzenlenen eTwinning Kalite Etiketi Belge Töreni okulumuzda gerçekleştirildi.

eTwinning Kalite Etiketi Belge Töreninde 2021 yılında eTwinning faaliyetleri kapsamında yapılan başarılı çalışmalardan dolayı okulumuz ve öğretmenlerimizden Adile ÖZDEMİR, Ayça Başak DEVELİ, Meryem TUZA, Nesligül KINACI Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.